2017 Event Schedule

  • Paddock Opens at 6 AM
  • 7 to 7:45
    Tech Inspection in Paddock Area. All drivers/riders pick up credentials and sign waiver at Grand Prix Headquarters in Paddock Area.
  • 8:00
    All GP drivers/riders to Start/Finish line.
  • 8:05 to 8:20
    15 minute reconnaissance laps of course. No laps required for Lunchtime Touring.
  • 8:30 to 8:55
    Color guard, National Anthem, speeches.
  • 8:30 to 8:45
    Mandatory (all) drivers meeting at Grand Prix Headquarters.
  • 9:00
    Group 1 to false grid.
  • 9 :05 to 9:20
    Group 1— Open wheel run session.
  • 9:20 to 9:30
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 9:30
    Group 2 to false grid.
  • 9:35 to 9:50
    Group 2 — 4 cylinder car run session.
  • 9:50 to 10:00
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 10:00 
  • Group 3 to false grid.
  • 10:05 to 10:20
    Group 3 — 6 cylinder car run session.
  • 10:20 to 10:30
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 10:30
    Group 4 to false grid.
  • 10:35 to 10:50
    Group 4 — 8 cylinder cars run session.
  • 10:50 to 11am
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 11:00
    Group 5 to false grid.
  • 11:05 to 11:20
    Group 5 — Motorcycle run session.
  • 11:20 to 11:30
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 11:30 
  • Group 1 to false grid.
  • 11:35 to 11:50
    Group 1 — Open wheel cars second run session.
  • 11:50 to 12pm
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 12:00 noon to 12:50
    Lunch Break for GP drivers/riders.
  • 12 noon
    Lunchtime Touring cars to false grid.
  • 12:05 to 12:20
    Lunchtime Touring run sesion.
  • 12:20 to 12:50
    Police Lunch Break—All traffic open for 30 minutes.
  • 12:55
    Traffic stopped. Track cleared.
  • 1:00
    Group 2 to false grid.
  • 1:05 to 1:20
    Group 2 — 4 cylinder cars second run session
  • 1:20 to 1:30
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 1:30
    Group 3 to false grid.
  • 1:35 to 1:50
    Group 3 — 6 cylinder cars second run session.
  • 1:50 to 2:00
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 2:00
    Group 4 to false grid.
  • 2:05 to 2:20
    Group 4 — 8 cylinder cars second run session.
  • 2:20 to 2:30
    Traffic opens for 10 minutes.
  • 2:30
    Group 5 to false grid.
  • 2:35 to 2:50
    Group 5 Motorcycles second run session.
  • 3:00
    Sessions end.Traffic opens, on all streets except from 1st Ave to 4th Ave.
  • 4:00
    Awards at Gateway Park.
  • 5:00 to 6:00
    Paddock cleared.

Gateway Park 11am to 5:00
Vendors, Food Trucks, Sly Fox Beer Garden, Entertainment, Live music.


NOTE: Times subject to change, prior or during event.